Geluk in een flesje

Walk your talk. Ik vind dat je altijd 100% achter je eigen diensten en producten moet staan, daarom test ik zo goed als alles wat ik verkoop altijd eerst zelf uit. De afgelopen tijd stond om die reden in het kader van het uitproberen van mijn nieuwste aanwinst: CBD olie! Tja, iemand moet het vuile werk doen hè? Sinds ongeveer een maand neem ik een paar keer per dag een druppeltje CBD olie in. Mijn intentie was om me gewoon wat lekkerder te voelen, want laten we wel zijn: ‘lekker voelen’ kost flink wat meer moeite dan pak ‘m beet een jaar geleden.. Ik moet er in deze tijden toch echt wel elke dag aandacht aan schenken om niet te verzanden in (totale) moedeloosheid en negatieve gedachtes. De olie deed al vrij snel zijn werk en ik blijk het er goed op te doen en kom als vanouds vrij moeiteloos en in flow de dagen weer door, fijn.

Maar dat was niet alles, want wat bleek een leuk neveneffect dat ik niet eens direct in de gaten had? Mijn drang naar koolhydraten was verdwenen. Spontaan! Als sneeuw voor de zon. Dan heb ik het niet over de drang naar koolhydraten in groente en fruit maar de slechte, lege carbs in brood, koekjes, pizza’s e.d. Die waarvan je je niet bepaald fitter of vrolijker gaat voelen. Om over de bloedsuikerschommelingen nog maar te zwijgen. Jawel, niets is mij vreemd. De gebeurtenissen in de wereld laten me simpelweg niet koud en dat vertaalt zich soms in emotioneel eten. Je moet ergens heen met je frustraties. Dat is best lastig met hermetisch gesloten sportschool deuren ;-).

Waar ik het afgelopen jaar regelmatig met deze carbs behoefte struggelde, moet ik mezelf sinds het gebruik van de CBD olie nu eraan herinneren dat ik best wat màg eten; want lunch- of dinertijd. Buikhonger in plaats van hoofdhonger. Dat is nogal een verschil en geeft veel rust waardoor ik weer meer energie overhoud voor de dingen die er echt toe doen. Wat weer als gevolg heeft dat ik me letterlijk lichter en gelukkiger voel.

Ik vond het een té leuke ontdekking die ik met je moest delen. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die hier last van heeft, getuige de vele kilo’s die we er en masse hebben bij gegeten, de welbekende Corona-kilo’s.

Hulp komt soms van buitenaf, in de onverwachte vorm van wat geluk in een flesje. Who cares!

Scroll naar beneden om te lezen hoe je 10% korting op een flesje CBD olie krijgt.

 

Wat is CDB olie en waar is het voor in te zetten?

  • JB Oils® CBD olie 5% is een hoogwaardige full spectrum CBD olie geproduceerd in Duitsland. Het olie-extract is afkomstig van de hennepplant. De bestanddelen uit dit extract (cannabinoïden) hebben een helende, pijnverlichtende en ontstekings- remmende werking. De CBD Olie bevat 5% CBD en minder dan 0,2% TCH olie zodat de werking optimaal is.
  • In te zetten bij: stress, slaapproblemen, overgangsklachten, angsten, depressiviteit, somberheid, eetproblemen of (gewrichts)pijn. Het kan zowel ontspannend als inspirerend werken door de versterkende werking van de verschillende bestanddelen.
  • De olie zit in een stylish, doorzichtig glazen 10 ml pipetflesje met een bamboo cap met kindvriendelijke sluiting.
  • GRATIS erbij: kleurrijk Chinees etui zodat je de CBD olie altijd bij de hand hebt.

 

10% Kennismakingskorting op JB Oils® CBD olie 5%
De normale prijs is 28,99 euro, nu met 10% korting! 

 

Vul de kortingscode ‘Shop05′ bij de waardeboncode in en de korting wordt tijdens het betaalproces verrekend.

 

Bemachtig HIER je flesje geluk!