Last van een pijnlijke menstruatie?

Ben je bepaalde dagen van de maand uitgeschakeld omdat je zo’n last hebt van een pijnlijke menstruatie? Heb je al eens geprobeerd om de klachten met behulp van essentiële oliën te verlichten? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en toch kun je hier grootste effecten mee behalen. Maak dit eenvoudige recept in een handzaam rollerflesje zodat je hem altijd in je tas mee kunt nemen.

Je vult een rollerflesje van 10 ml met de volgende ingrediënten en oliën: 

Goed schudden en smeer het mengsel 3-4 x per dag op de pijnlijke plek(ken). De kracht zit hem in herhaling!

*Clary Sage is een olie met ontkrampende eigenschappen en een ware stress verlichter. Hoe meer lichamelijke krampen je ervaart, hoe krampachtiger je je ook mentaal voelt. Clary Sage maakt los en luchtig, in eerste instantie mentaal maar dus zeker ook op plaatselijk gebied.