Voedingsconsult

Laagdrempelig Voedingsconsult

Heb jij op zich voldoende kennis op het gebied van voeding en gezondheid maar hapert het nog ergens om dit succesvol in de praktijk toe te passen? Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Of worstel je met bepaalde gezondheidsklachten zoals: overgewicht, Diabetes, trage schildklier, de overgang, stress, burn-out, neerslachtige gevoelens, vermoeidheid, darmklachten…?

Met slechts één afspraak kun je al een heel eind komen. Boek vandaag nog een voedingsconsult. Dit (telefonische) consult duurt ongeveer een uur zodat ik een goed beeld van jouw gezondheid en leefstijl- en voedingsgewoontes krijg. Uiteraard wil ik dan graag weten wat je doel is en waar je aan wilt werken zodat ik daar in het adviesplan rekening mee kan houden.

Binnen een week krijg jij een persoonlijk plan van me toegestuurd met daarin voedingstips, advies op het gebied van supplementen & superfoods, kruidenen leefstijltips. Een praktisch plan speciaal voor jou gemaakt met adviezen waarmee jij een stevige basis voor de rest van je gezonde leven legt.

De introductiekosten van een voedingsconsult bedragen € 65,- (incl. BTW), hier zit het plan en alle communicatie per mail bij inbegrepen. Na deze maand kun je een vervolg consult voor hetzelfde bedrag plannen. We bespreken dan de afgelopen periode, wat je ervaringen zijn geweest en nemen al je vragen en (nieuwe) doelen door. Na deze afspraak krijg je een nieuw plan toegestuurd.

Op deze manier kun je zeer voordelig vervolgconsulten plannen, geheel naar jouw eigen inzicht. Je kunt het bij 1 of 2 sessies houden als dat nèt even de stok achter de deur was die je nodig had om weer op het goede spoor te komen. Heel vrijblijvend dus. En uiteraard mag je me tussen de afspraken door altijd mailen als je vragen hebt.

Als je een langere verbinding aan wilt gaan, is het ook mogelijk om een 3 of 6-maanden abonnement af te nemen. Voor een aantrekkelijke korting krijg jij dan 3 of 6 maanden begeleiding om aan je doelen te werken. Elke maand plannen we een telefonische afspraak en ontvang je een nieuw adviesplan.

Check mijn andere website essentialoil-shop.nl  voor de prijzen en om een abonnement of consult te bestellen.

 

Voor wie is dit geschikt? Voor iedereen:

  • Die meer uit zijn/haar optimale gezondheid wil halen;
  • Die ondersteuning wil met Intermittend Fasting en/of een Keto-leefstijl;
  • Die gewicht wil verliezen;
  • Die in gewicht wil aankomen;
  • Die kampt met vermoeidheids- of burnout verschijnselen;
  • Die een traag werkende of juist een overactieve schildklier heeft;
  • Stress ervaart;
  • Darmproblemen heeft;
  • (pre)diabetes heeft;
  • met de overgang worstelt.

f

Wil je geen minuut langer meer wachten en direct aan de slag? Mail me dan via contact@jennybor.com of bel me op 06-54242179 en ik neem binnen 24 uur contact met je op zodat jij heel snel samen met mij als jouw Persoonlijke Coach stappen kunt gaan zetten. Ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden!

logo-jb