Voedingsconsult

Laagdrempelig Voedingsconsult

Merk jij dat je op zich voldoende kennis hebt op het gebied van voeding en gezondheid maar dat het nog ergens hapert om dit succesvol in de praktijk toe te passen? En kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Of worstel je met bepaalde gezondheidsklachten: overgewicht, Diabetes, trage schildklier, de overgang, stress, burn-out, darmklachten…? Met slechts één afspraak kun je al een heel eind komen. Boek vandaag nog een telefonisch voedingsconsult. Dit consult duurt ongeveer drie kwartier tot een uur zodat ik een zo compleet mogelijk beeld van jouw gezondheid en leefstijl- en voedingsgewoontes krijg. Uiteraard wil ik dan graag weten wat je doel is en waar je aan wilt werken zodat ik daar in het adviesplan rekening mee kan houden.

Binnen een week krijg jij een persoonlijk plan van me toegestuurd met daarin voedingstips, enkele voorbeeldrecepten, adviezen op het gebied van supplementen en leefstijltips. Kortom: een heel praktisch plan speciaal voor jou gemaakt. Adviezen waarmee jij een stevige basis voor de rest van je gezonde leven legt. De kosten van dit (eerste) voedingsconsult bedragen € 65,- (excl. BTW), hier zit het plan en alle communicatie per mail bij inbegrepen.

Na deze maand kun je een vervolgconsult (ook telefonisch) van een half uur plannen voor slechts € 45,-. We bespreken dan de afgelopen periode, wat je ervaringen zijn geweest en nemen al je vragen en (nieuwe) doelen door. Na deze afspraak krijg je een aangepast plan toegestuurd.

Op deze manier kun je zeer voordelig vervolgconsulten plannen, geheel naar jouw eigen inzicht. Je kunt het echter ook bij 1 of 2 sessies houden als dat nèt even de stok achter de deur was die je nodig had om weer op het goede spoor te komen. Heel vrijblijvend dus. En uiteraard mag je me tussen de afspraken door altijd mailen als je vragen hebt.

Voor wie is dit geschikt? Voor iedereen:

  • Die meer uit zijn/haar optimale gezondheid wil halen;
  • Die ondersteuning wil met Intermittend Fasting en/of een Keto-leefstijl;
  • Die gewicht wil verliezen;
  • Die in gewicht wil aankomen;
  • Die kampt met vermoeidheids- of burnout verschijnselen;
  • Die een traag werkende of juist een overactieve schildklier heeft;
  • Stress ervaart;
  • Darmproblemen heeft;
  • (pre)diabetes heeft;
  • met de overgang worstelt.

Wil je geen minuut langer meer wachten en direct aan de slag? Mail me dan via contact@jennybor.com of bel me op 06-54242179 en ik neem binnen 24 uur contact met je op zodat jij heel snel samen met mij als jouw Persoonlijke Coach stappen kunt gaan zetten. Ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden!
N.B.: intakes zijn vanaf half oktober 2018 weer mogelijk.

logo-jb