Essentiële oliën

Soms ontdek je iets waar je enorm blij van wordt, wat je goed doet en dat onmisbaar in je leven (b)lijkt te zijn. Zo voelt het ook met de dōTERRA oliën. Direct na de aanschaf van mijn eerste olie – lavendel – was ik verkocht. Zo puur, zo zuiver, zo geconcentreerd… het verschil met een chemisch samengestelde of verdunde olie is overduidelijk. Ik kan hele oeuvres op papier zetten want het bleef natuurlijk niet bij dat ene olietje maar ik denk dat je de werking zelf moet ervaren om te kijken wat het met je doet. Ongeacht wat je nodig hebt: meer rust, of juist passie, focus, balans, energie, heling, slaap… De dōTERRA oliën helpen je op een natuurlijke manier met de (alledaagse) uitdagingen van het leven om te gaan. Op elk moment van de dag. Wat je leeftijd ook is. Het geeft je leven net even wat meer kleur, en geur natuurlijk!

 

Je kunt via mij alle producten van doTERRA online bestellen met de keuze uit onderstaande drie bestelmogelijkheden: 

 1. DOTERRA CONSUMENT

Als je eenmalig een doTERRA product wilt kopen, bestel je als dōTERRA consument de producten voor de reguliere verkoopprijs via deze dōTERRA Webshop. Betalen met iDeal is mogelijk.

optie 1: Bestellen als CONSUMENT voor de reguliere verkoopprijs


 1. DOTERRA WHOLESALE CUSTOMER

Je kunt de producten met korting bestellen als je je registreert als dōTERRA Wholesale Customer. Dan heb je de volgende voordelen:

 • Je krijgt direct 25% korting op je aankopen.
 • Je bent niet verplicht een maandelijkse bestelling te plaatsen maar hebt wel de intentie om regelmatig een bestelling te plaatsen.
 • 10 tot 30% van de waarde van je bestelling krijg je terug in de vorm van productpunten waarmee je GRATIS producten kunt bestellen. Die spaarpunten kun je besteden voor nieuwe producten. Deze hoeveelheid spaarpunten kan in de loop van de tijd oplopen tot 30% van je bestede bedrag. Dat zijn geen slechte kortingen!
 • Je ontvangt het GRATIS ‘Product van de maand’.
 • Je krijgt directe toegang tot jouw bestelsysteem en je logt met je eigen ID in.
 • Je betaalt een eenmalige administratieve bijdrage van 20 euro, die heb je echter zo terugverdiend.

☞ Heb je interesse in optie 2: dōTERRA Wholesale Customer met 25% korting? Neem dan contact met mij op op via het contactformulier.


 1. DOTERRA WELLNESS ADVOCATE

Je kunt de producten met korting bestellen als je je registreert als dōTERRA Wellness Advocate. De volgende bestelvoordelen zijn van toepassing:

 • Je krijgt direct 25% korting op je aankopen.
 • Je bent niet verplicht een maandelijkse bestelling te plaatsen.
 • 10 tot 30% van de waarde van je bestelling krijg je terug in de vorm van productpunten waarmee je GRATIS producten kunt bestellen.Die spaarpunten kun je besteden voor nieuwe producten. Deze hoeveelheid spaarpunten kan in de loop van de tijd oplopen tot 30% van je bestede bedrag. Dat zijn geen slechte kortingen!
 • Je ontvangt het GRATIS ‘Product van de maand’.
 • Je kunt provisie en bonussen verdienen als je dōTERRA producten deelt in je omgeving.
 • Je betaalt een eenmalige administratieve bijdrage van 20 euro, die heb je echter zo terugverdiend.

Als Wellness Advocate bouw je vanuit je enthousiaste ondernemerschap mee aan het realiseren van de missie van dōTERRA Nederland. Je doet dit met heel je hart en passie en verdient er ook nog wat aan terwijl je onderdeel bent van een mega leuk team! Wat wil je nog meer?

Kies je voor optie 3: Wellness Advocate met 25% korting? Neem dan contact met me op via het contactformulier.


Vind je het lastig om een keuze te maken, ik help je graag. Schroom niet om me te contacten, dan kijken we wat het beste bij jou past.