Office Assistance

 

Is een van uw medewerkers (langdurig) ziek, uitgeschakeld vanwege zwangerschapsverlof, of lekker van een vakantie aan het genieten waardoor er tijdelijk minder bezetting op kantoor aanwezig is? Stapelt het werk zich steeds meer op en heeft u behoefte aan een paar extra administratieve handjes? Het liefst ervaren handjes? Zodat alle kantoor beslommeringen zich moeiteloos kunnen continueren en u zich op andere zaken kunt concentreren? Maar ziet u er, zoals velen, tegenop om een langlopende sollicitatieprocedure aan te vangen op zoek naar die ene geschikte kandidaat? Een kandidaat die slechts voor een beperkte periode nodig is? Het welbekende zoeken naar een speld in de hooiberg… Waarschijnlijk begint u door dit vooruitzicht niet eens aan de zoektocht, nietwaar?

Niet meer dan logisch! Maar niet getreurd! Als u zich op geen enkele wijze aan bepaalde contracten en/of voorwaarden wilt binden en alle vrijheid wilt behouden, schakel dan mij in als tijdelijk secretaresseadministratief medewerkster of personal assistant. Of welke naam u het (secretariële) beestje ook geeft. Zij is in overleg inzetbaar, zowel op uw bedrijfslocatie als vanuit haar eigen kantoor thuis. Thuis als in Valkenburg, niet de Limburgse variant maar het dorpje Valkenburg naast Leiden.

In de loop der jaren heb ik een schat aan administratieve, ondersteunende en organisatorische werkervaring opgedaan. Als geen ander ben ik in bijna elk soort bedrijf als een kameleon inzetbaar, zónder een lange inwerkperiode. Zo heb ik in uiteenlopende branches verschillende soorten werkervaring opgedaan, zoals: directiesecretaressepersonal assistant, management assistent, office-manager en eventmanager.

Doordat ik al meerdere jaren een eenmanszaak heb, draai ik – naast het uitvoeren van allerlei uiteenlopende administratieve werkzaamheden – mijn handen niet om voor het maken van een website, het opzetten en bijhouden van een webshopmarketingactiviteitenboekhoudkundige werkzaamheden, recruitmentactiviteiten en het organiseren van evenementen. Al deze werkervaring heeft zich geresulteerd tot een zeer zelfstandige, snelle en functionele werkwijze. Perfect dus als u tijdelijke, maar volwaardige ondersteuning zoekt van iemand die moeiteloos en snel in uw bedrijf moet kunnen meedraaien.

Of het nu om een paar uur of om enkele dagen dagen per week gaat: alles is bespreekbaar. U loopt geen enkel risico omdat de werkzaamheden vanuit mijn eenmanszaak op ZZP-basis worden uitgevoerd. Voor het méér dan schappelijke uurtarief van € 25,- euro (excl. 21% BTW en kilometervergoeding à € 0,19 – vanaf 10 km enkele reis) ligt het binnen uw handbereik om een flexibeleprofessionele en enthousiaste all-round medewerker in uw organisatie te verwelkomen.

Er wordt niet met een ingewikkeld contract vol bindende voorwaarden gewerkt maar met een eenvoudige afspraakbevestiging, iets dat absoluut bij de huidige, flexibele arbeidsmarkt past. U ontvangt een wekelijkse of maandelijkse factuur voor de gewerkte uren en gemaakte reis- en onkosten. Beide partijen hebben door deze vrijblijvende constructie alle vrijheid om de werkzaamheden tussentijds te beëindigen, of juist te verlengen. Bijkomend voordeel is dat u de kosten van allerlei premies en bijdragen bespaart die u voor vast personeel wél betaalt, bovenop de loonkosten.

Wat houdt u nog tegen om voor mijn hoge kwaliteit Office Assistance te kiezen? Deze argumenten in ieder geval niet:

 • Het uurtarief ligt vér onder het tarief van een gemiddeld uitzend- of detacheringsbureau;
 • Geen bemiddelingskosten of (wurg)contracten;
 • Geen of zeer weinig inwerktijd nodig;
 • U haalt een erg ervaren kracht binnen die snel haar draai zal vinden;
 • U heeft alle vrijheid om op elk moment te stoppen met de inhuur;
 • U betaalt geen extra premies en bijdragen, u betaalt slechts het aantal gewerkte uren en de gemaakte reis- en onkosten;
 • Geen selectieprocedure nodig, derhalve ook geen (hoge!) kosten die daarmee gemoeid zijn;
 • Een snelle start is vaak mogelijk;
 • Inhuur mogelijk vanaf een paar uur per week – er is geen minimum aantal uren nodig;
 • Keuze om de werkzaamheden in uw organisatie (binnen een straal van 60 km rondom Leiden) of op het  (thuis)kantoor van Jenny te laten uitvoeren;
 • Assistentie op afstand (virtual assistance), voor bijvoorbeeld bedrijven die in het buitenland zijn gevestigd, behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Duitse correspondentie/communicatie (mondeling en schriftelijk) is geen enkel probleem;
 • Veel verschillende computer ervaring: MS Office, WordPress, Outlook, Data Becker, Finance to Date, diverse nieuwsbriefprogramma’s en nog veel meer;
 • Eenmanszakenmiddelgrote bedrijvenmultinationals, niets is te gek;
 • Dat geldt ook voor de branches: medisch, gezondheid, onderwijs, scholing, techniek, automatisering, automotive…. alles is mogelijk;
 • Flexibiliteit m.b.t. aantal in te zetten uren en te verrichten werkzaamheden;
 • Het is ook mogelijk om Jenny als notulist voor vergaderingen in te huren (eventueel op de ‘nieuwe’ vergadermanier, bijvoorbeeld m.b.v. videoconferencering GoTo Meeting).

Kortom: u heeft echt niets te verliezen en heel veel te winnen!

Beschikbaarheid:
Tot eind februari 2019: 10-15 uur per week beschikbaar.
1 maart – 15 oktober 2019: niet beschikbaar
Vanaf 15 oktober 2019: 15 uur per week beschikbaar

Bel snel op 06 – 54 24 21 79! Mailen kan natuurlijk ook: contact@jennybor.com

Misschien tot snel bij u op kantoor!

______________________________________________________________________________________________________

OPDRACHTGEVERS/WERKGEVERSE ERVARING (vanaf 2014)

– Organiseren van het Better Health Event in de RAI Amsterdam (6/7 oktober ’18)
– Back Office werkzaamheden voor Beachclubs Bait & Raak te Wassenaar
– Sales & Reserveringen voor het Multifunctioneel Zalencentrum de Burgt in Rijnsburg
– Nova Dia te Baarn (recruitment)
– De Keuken van Scheveningen (coördinatie en opzet tevredenheidsonderzoeken)
– Diverse onderwijsinstellingen in Voorhout en Almere (administratie, assisteren directie)

 

Verder heb ik de afgelopen jaren ervaring opgedaan in het (mede)organiseren van onderstaande activiteiten:
✫ Yoga en Mindfulness seminars
✫ Detoxworkshops
✫ Introductieworkshop essentiële oliën
✫ Hormoon- en Voedingsseminars
✫ Groene Smoothie workshops
✫ Internationaal spiritueel evenement
✫ Diverse workshops op het gebied van afslanken in zowel Duitsland als Nederland
✫ Jaaropleidingen en seminarweken onder begeleiding van Roy Martina
✫ Diverse bedrijfsevenementen, -borrels en – uitjes
✫ Ceremoniemeester van een aantal huwelijken
✫ Organisatie deelname aan (spirituele en boeken)beurzen in Duitsland en Nederland
✫ Turkije retraite
✫ Diverse lezingen en workshops op het gebied van gezondheid, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling
✫ Online hormonen- en gezondheidswebinars

Als u hulp of advies bij uw eigen evenement kunt gebruiken, help ik u graag verder. Uiteraard is een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden met elkaar doornemen geen enkel probleem.